Τρίτη 17 Απριλίου 2007

ΔΙΑΛΕΞΕΙΣ Gerard Pape, 21 & 22 Απρίλη

21 & 22 Απριλίου

Ο Gerard Pape, συνθέτης και διευθυντής του Κέντρου Μουσικής Δημιουργίας Ιάννης Ξενάκης (CCMIX) με έδρα το Παρίσι, θα βρίσκεται στην Αθήνα για να δώσει δύο διαλέξεις στο Κέντρο Μουσικής Σύνθεσης & Ερμηνείας, να παρουσιάσει το έργο του κινηματογραφιστή Stanley Brakhage και να δώσει μία συναυλία με έργα του στην αίθουσα του Τριανόν Filmcenter.



Πρόγραμμα

Σάββατο 21 Απριλίου:

16:00: Παρουσίαση ταινιών μικρού μήκους του σκηνοθέτη Stanley Brakhage διάρκειας μίας ώρας. Η προβολή θα γίνει στο Τριανόν Filmcenter (Κοδριγκτώνος 21).

19:30: Διάλεξη με θέμα: "Χάος, πολυπλοκότητα και ο μετασχηματισμός του μουσικού ήχου", στο Κέντρο Μουσικής Σύνθεσης & Ερμηνείας (Ιπποκράτους 156).

Κυριακή 22 Απριλίου:

16:00: Συναυλία ηλεκτροακουστικής μουσικής για έργα για tape και tape & video. Στην συναυλία θα ακουστούν έργα των G. Pape, Ι. Ξενάκη, Μ. Αδάμη, T. Ward και Α. Δικτυόπουλου. Η συναυλία θα πραγματοποιηθεί στο Τριανόν Filmcenter (Κοδριγκτώνος 21).

19:30: Διάλεξη με θέμα:"Συνθέτοντας το μετασχηματισμό του μουσικού ήχου", στο Κέντρο Μουσικής Σύνθεσης & Ερμηνείας (Ιπποκράτους 156).

Αναλυτικό πρόγραμμα στην ιστοσελίδα www.cmcp.gr

ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ